KLONDYKE

TOIMITILAT YRITYKSELLESI

LOUNASLISTA

Lunch and Cafe FunFun

Ravintolan keittiöstä vastaa keittiömestari Jaska Leppänen ja salin puolesta ihastuttava ravintolapäällikkö Tytti Saja.

Lunch and Cafe FunFun on avoinna Ma -Pe 8:00-15:00
Lounas tarjoilla 10:30-14:00

Kotisivut www.funfun.fi
Tapahtumat– yksityistilaisuudet- tilavaraukset: s-postista funfun@soupster.com

Maanantai 29.4.

Pehmeää vuohenjuusto-punajuurikeittoa (L,G)
Mehevää kotimaista broileria ja oliivi-tomaattikastiketta (M,G)
& röstiperunaa (M,G)
Chili con carnea (M,G), jalopenoa & creme fraichea (L,G) & lime-korianteri riisiä (V,G) Mausteista Oumph!-kasviskastiketta (V,G) (Keittiöstä pyydettäessä) Banaanismoothieta (L,G)

Tiistai 30.4.

Kermaista sellerikeittoa (L,G) & paahdettua sipulia (V)
Pippurista porsaansuikale-herkkusienikastiketta (L,G)
& rosmariinilla maustettua perunaa (V,G)
Tomaattitäytteistä kanaleikettä (M),basilikamajoneesia (M,G)
 & uunissa paahdettuja kasviksia (V,G)
Kikherne-porkkanapihvejä (V,G) & punajuurihummusta (V,G) (Keittiöstä pyydettäessä)
Mini munkkeja (L)

Keskiviikko 1.5

Wappu Brunssi

Torstai 2.5

Perinteinen hernekeitto savupekonilla (M,G) & tuoretta sipulia (V,G)
Täyteläistä makkarastroganoffia (L,G) & perunamuusia (L,G)
Lohileikettä (M), tartar-kastiketta (M,G)
& paistettuja herkkusieniä ja vihreitä pitkiä papuja (V,G)
Falafel pyöryköitä (V,G) & vegaanista chilimajoneesia (V,G) (Keittiöstä pyydettäessä)
Pannukakkua, kermavaahtoa ja marjahilloa (L, myös gluteenitonta saatavilla)

Perjantai 3.5.

Raikasta palsternakkakeittoa (V,G) & paahdettua pähkinää
Mehevää possun kylkeä ja chipotle-kastikkeessa (L,G) & maalaisperunoita (V,G) Rapeaa kanaa (M,G) ja curry-majoneesia (M,G)
& paahdettua mausteista bataattia (V,G)
Täyteläistä linssi-munakoiso kastiketta (V,G) (Keittiöstä pyydettäessä)
Jälkiruoka kimara / Päivän makea