KLONDYKE

TOIMITILAT YRITYKSELLESI

LOUNASLISTA

Lunch and Cafe FunFun

Ravintolan keittiöstä vastaa keittiömestari Jaska Leppänen ja salin puolesta ihastuttava ravintolapäällikkö Tytti Saja.

Lunch and Cafe FunFun on avoinna Ma -Pe 8:00-15:00
Lounas tarjoilla 10:30-14:00

Kotisivut www.funfun.fi
Tapahtumat– yksityistilaisuudet- tilavaraukset: s-postista funfun@soupster.com


Maanantai 22.4.
Kuohkeaa tomaatti-basilikakeittoa (M,G) & valkosipulikrutonkeja
Pannupihvejä kermaisessa sipulikastikkeessa (L,G) & pariisinperunoita (V,G) 
Paprika-valkosipulimarinoitua kanaa ja pastaa Aurajuusto-kastikkeessa (L) Uunipunajuuria ja tofua (V,G) & rakuunamajoneesia (V,G) (keittiöstä pyydettäessä) Mustikkapiirakkaa ja vaniljakastiketta (L)

Tiistai 23.4.

Pinaattikeittoa (L,G) & kananmunaa
Täyteläistä kanaviillokkia (L,G) ja puolukkahilloa & persilja-sitruunaöljyllä maustettua riisiä (V,G)
Uuniperunaa herkullisella saaristolais täytteellä (sis.lohta ja katkarapua) (L,G) Uuniperunaa & vegaaninen avokadotäyte (V,G) (keittiöstä pyydettäessä) Hedelmäsalaatti (V,G)

Keskiviikko 24.4.

Lehtikaali-porkkanakeittoa (V,G) & paahdettuja siemeniä (V,G)
Rapeaa porsaanleikettä (M) ja kaprismajoneesi (M,G) & perunakroketteja (V,G) Seesam marinoitua kanaa, nuudelia ja kasviksia (M) & sweet chili dippi  Bataattipihvejä & punajuurihummusta (V,G) (keittiöstä pyydettäessä)
Mansikkarahkaa (L,G)

Torstai 25.4.

Perinteinen hernekeitto savupekonilla (M,G) & tuoretta sipulia (V,G)Tempura paneroitua kalaleikettä (M) ja Ranch-kermaviilikastike (L,G) & uunijuureksia (V,G) Yön yli haudutettua porsaan kassleria ja mausteista BBQ-kastiketta (M,G) & Mac and cheese (L)Kikherne-lehtikaali Curry (V,G) (keittiöstä pyydettäessä)Pannukakkua, kermavaahtoa ja marjahilloa (L, myös gluteenitonta saatavilla)